Winkel en werkplaats

Over ons

De Wit Tweewielers

Ruim 80 jaar hebben de letters van De Wit Tweewielers op de etalageruit gepronkt: een begrip in de Zaanstreek. Sinds 21 december 2015 is deze iconische zaak overgenomen door nieuwe eigenaar Jordy Hackmann. Sindsdien pronken de letters van hackmann2wielers op de etalageruit en waait er een nieuwe, frisse wind door het 300-jarige pand.

Jordy Hackmann

In 2006 werd De Wit Tweewielers door één van de werknemers van toen overgenomen. Ik deed aan scooterraces en kwam hier op de zaterdagen aan mijn scooter sleutelen. Ik heb mijn mbo-opleiding afgerond en kon in 2008 aan de slag op de werkplaats. Op het moment dat in 2015 de zaak overgenomen kon worden, greep ik mijn kans en werd ik de trotse eigenaar van mijn eigen scooterbedrijf.

Ik werkte al een aantal jaren samen met werkplaats chef Barry, die nog steeds bij mij werkt.
Samen zijn wij het technische hart van de zaak.

Werkplaats

Winkel